domingo, 13 de mayo de 2018

Curs de filar



Gràcies als participants del curs de filar d'aquest cap de setmana, l'experiència ha estat molt valuosa per a totes! Genial l'interès, la motivació i les ganes de treballar i aprendre. Les preguntes i sobretot superar les frustracions quan un comença a filar amb la roda formen part d'aquest aprenentatge, a causa de la coordinació de mans i peus ...
Mil gràcies Memi de La llanera solitària i Monica per compartir aquest cap de setmana .. .espero que ens puguem retrobar moltes vegades en el mateix i fantàstic espai de Granja Escola La Manreana per mes vivències llaneres.
Aviat anunciarem nous cursos i tallers ... de moment recordar del dia de la llana per a famílies i interessats ... el 16 de Juny 2018 en el que es pot presenciar l'esquilada, compartir un dinar i participar en els tallers de llana. El mateix dia 16 de Juny, dins de la Setmana d'artesania d'Artesania Catalunya hi ha portes obertas al taller de llana i es pot veure en situ com es processa la llana des de l'esquilada al teixit.
Reserva dinar i taller: Alexandra ( 973 050257 )








No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.