jueves, 15 de octubre de 2020

Coixí de llana


El dissabte 7 de novembre us oferim la possibilitat d'aprendre a crear un coixí amb la tècnica de fer un matalàs de llana a l'anglesa.
L'artesà matalasser Antonio Jové ens transmet els seus coneixements de refer un matalàs, mentre cada un crearà el seu coixí.

Data: 7 de novembre 2020.
Horari: Dissabte: 10:00-14:00 h i 16:00-19:00 h.
Preu: 70 € per persona.
Lloc: Casa rural "Cal Dalfó" en Almenar (Lleida).

Nota: El curs inclou el teixit i la llana. Se faciliten betes, fil i agulles.
Inscripcions y més informació: fibrart [arroba] fibrart.eu

Nota: allotjament
· Possibilitat d'allotjament a la casa per a qui ho desitgi. El preu és 25 € / persona i dia (allotjament amb dret a cuina, no inclou els àpats).
· En cas de no allotjar el preu del curs s'incrementa amb 5 € per persona i dia en concepte d'ús de l'espai.








Matalasser.
El matalasser sempre ha treballat amb materials del entorn com la llana. Aquests farciments son molt adequats pel descans natural a causa de les seves qualitats saludables. La llana absorbeix i expulsa la humitat, i regula la calor corporal. És protector de les forces tel·lúriques i un neutralitzant per les càrregues electrostàtiques. El benestar que se sent dormint en un matalàs de llana es inigualable amb un matalàs sintètic. Entre altres baixa el ritme cardíac i afavoreix un relaxament corporal profund. Altres beneficis per la salut que aporta el dormir sobre llana, alleuja les molèsties de les malalties reumàtiques (dolors), i la transpiració excessiva. És molt convenient per refer-se de les molèsties de refredats, grips, problemes estomacals i fa més suportable les malalties del son, així com insomni.
Gracias Antonio Jove per mantenir aquest ofici i seguir refent matalassos de llana.

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.